Questions and answers

Wat als er slecht weer voorspeld wordt op de dag van de shoot?

01

Niks is zo veranderlijk dan het weer in Nederland. Daarom beslissen we de dag voor de shoot of de dag van de shoot of het door kan gaan of niet. Bij bewolking kan de shoot gewoon doorgaan, soms is bewolking zelfs fijner dan felle zon. Bij regen wordt de shoot verplaatst. We kijken dan in overleg even naar een nieuwe datum.

Help, wat moeten we aan?

02

Ik heb een ruim aanbod in jurken welke je mag lenen voor de shoot. Ik neem altijd 2 tassen vol jurken mee zodat we tijdens de shoot even kunnen bekijken welke jurken het mooiste bij jou passen. Maar wil je van te voren hier samen naar kijken al? stuur me daar dan even een berichtje over.

Verder is het mooi om te letten op: Niet te drukke patronen en niet te felle kleuren. De kleuren beige, bruin, grijs, groen, (aardetinten) werken altijd mooi op beeld.
Jurken, spijkerjasjes, tuinbroekjes, tijdens koudere dagen mooie gebreide truien.

Maar stuur me een berichtje als je het fijn vind als ik wat uitgebreider met jullie mee denk.

Hoelang duurt het voor we de foto's krijgen?

03

Hier heb ik 3 weekjes voor staan. Meestal zit ik hier ruim binnen maar in drukkere periodes heb ik deze tijd soms wel echt nodig. Ik werk de shoots op volgorde af en vind het heel belangrijk om voldoende aandacht te geven aan de edit. Heel even geduld hebben dus voor het allermooiste resultaat :)

Kunnen we foto's bijbestellen buiten de 20 foto's om die bij de shoot zitten?

04

Ja dat kan zeker. Julie ontvangen een galerij met ongeveer 60 foto's. Hier kunnen jullie de 20 mooiste foto's uitkiezen. Maar als jullie meer foto's zouden willen ontvangen is het per extra foto €5,50,- Of je kan kiezen uit 1 van de pakketten waarmee het iets voordeliger wordt om foto's bij te bestellen.