Gezinsshoots

Meer informatie

Werkwijze

We hebben alle tijd om te fotograferen. Ik maak een combinatie van ongedwongen beelden en wat meer geposeerde beelden. Ook is het mogelijk om tussendoor een keer van kleding te wisselen. En als je gebruik wil maken van de jurken uit mijn client closet is dat ook mogelijk. Geef het even bij me aan als je dit graag wil, dan kunnen we hier samen even naar kijken. 

Locaties

Een gezinsshoot fotografeer ik graag op een locatie in de buurt van Uden. Zo heb ik een paar plekjes waar ik graag kom. 
 
Waar ik graag kom:
Bedaf in Uden: Hier hebben we zand, heide en bossen. 
 
In overleg kunnen we ook op een andere locatie foto’s maken. Ik reken buiten 15km vanaf Volkel 0,25 cent reiskosten per km.

Tijdstip

Het tijdstip waarop het het mooiste is om te fotograferen verschilt per seizoen. In de winter fotografeer ik graag overdag. En in de zomermaanden rond het gouden uur. Dit is wanneer de zon net ondergaat en we mooi warm licht hebben. Ook dit tijdstip verschilt. We overleggen samen welk tijdstip we de shoot het beste kunnen inplannen

Na de shoot

 
Binnen 3 weken ontvangen jullie een online galerij met daarin ongeveer 60 foto's. Hier kunnen jullie zelf de 20 mooiste uitzoeken. 
 
Een foto bijbestellen kan ook. Dit is 10 euro per extra foto. Of je kiest 1 van de pakketten die het nog iets voordeliger maken om foto's bij te bestellen.

Kosten

Een gezinsshoot kost € 250,- voor 3 personen.
Elke persoon meer is 5 euro erbij.

Hierbij inbegrepen zitten 20 secuur nabewerkte foto's welke je zelf uitzoekt uit de online gallerij.